fredag 8. februar 2008

Whistler er stedet smarte folk kommer for å bli dumme!

Fikk den tanken her en dag. Så og si alle i huset her er/skal bli et eller annet fancy. Vi har en arkitekt, to ingeniører, en blabla-designer, 3 medisinere, 2 ferdige på Cambridge med superjobber i London ventende på dem og masse folk som begynner på studier når de kommer hjem.

Men har vi masse intellektuelle diskusjoner av den grunn? Neida! Her sitter vi og ser på dårlige serier, drikker øl og snakker om brett, snø, hopp, vinkler og div. tullprat. Men jeg kan faktisk merke at karene ikke bare er aper likevel, og setter pris på det.

Folk kommer rett og slett hit før studiet/midt i studiet/mellom studiet og jobb/mellom jobber for å degenere intellektet sitt i et par måneder. God idè! Et eksempel på hvordan det kan gjøres:



PS: Forstua håndleddet mitt GRUNDIG idag. Lærte for alvor at å lære nye ting har sin pris! Første virkelig vonde ting jeg har gjort.

PS 2: Pappa kom ikveld! jej! Kjempegøy å se han her!

1 kommentar:

Julie sa...

Aua, ikke brekk armen da. Brodern gjorde det i forrige uke, han kan ikke kjøre ski nå. Gjorde det allikevel på lørdag og brakk gipsen. Lurt!
Ellers er første styremøte i morgen - uten deg. Offa! Men tipper du heller vil være der du er.
Prates. Hils der vater.
- Julie